Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Breast Health International 2012

   Η Tommy Hilfiger λανσάρει την έκτη συλλεκτική της τσάντα προς όφελος της καμπάνιας για τον καρκίνο του μαστού,  με πρέσβειρα για το 2012 τη γαλλιδοαγγλίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Charlotte Gainsbourg,φωτογραφημένη από τη διάσημη ηθοποιό, σεναριογράφο και παραγωγό του Ηollywood Drew Barrymore. 
   Η Charlotte παίρνει τη σκυτάλη από τις Rene Zellweger, Carla Bruni, Ηelena Cristiensen και Milla Jovovich, οι οποίες έχουν συμβάλει με τη συμμετοχή τους στην ευαισθητοποίηση απέναντι στον καρκίνο του μαστού, στην αύξηση των εσόδων του οργανισμού αλλά, ακόμα περισσότερο, στη δημιουργία της αίσθησης πως όλοι μπορούμε να συμβάλουμε στην καταπολέμησή του, όπως σχολιάζει ο ίδιος ο Tommy Hilfiger.
   Με τη συλλεκτική τσάντα του, ο Tommy Hilfiger δίνει σε όλους εμάς την ευκαιρία να βοηθήσουμε την BHI. Τα έσοδα που διατίθενται για το Fund for Living κάνουν πραγματική διαφορά για τις γυναίκες που πάσχουν από την ασθένεια αλλά και για τις οικογένειές τους, αφού τις βοηθάνε να καλύψουν τις δαπάνες τους, κάτι που πολλά ασφαλιστικά προγράμματα δεν κάνουν. 
     Η φετινή συλλεκτική τσάντα είναι εμπνευσμένη από το κλασσικό American cool ύφος του Tommy Hilfiger brand. Είναι δερμάτινη, σε navy χρώμα, τύπου tote, με λευκές λεπτομέρειες και κόκκινες λαβές και επιπλέον διαθέτει μια κεντρική διαχωριστική τσέπη, τσέπη για κινητό και μαγνητικό κλείσιμο σε ροζέ-χρυσό τόνο. Διατίθεται στα καταστήματα Tommy Hilfiger από τις αρχές του Οκτωβρίου 2012 και η τιμή της είναι 299 ευρώ.





                                           Ps: love the last pic!!! 
                                                             kiss kiss!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου