Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Denimology #2!!!

  Περίοδος εξεταστικής και διαβάσματος : χρόνος πιεσμένος!! 
    Γι'αυτό και οι δημοσιεύσεις θα είναι κάπως μετρημένες για τον ερχόμενο μήνα!! Ανάμεσα λοιπόν στο διάβασμα κάθομαι και χαζεύω στο Pinterest !! Αγαπώ τα τζην,denim, όπως θες πέστα φορέματα ! Με συνοδεύουν χειμώνα και καλοκαίρι!! Τα καλοκαίρια όμως με denim φορέματα έχουν άλλη χάρη! Γι'αυτό να μερικά από αυτά που μ'άρεσαν μαζί με τι άλλο street style fashion babe!! Enjoy!!!






















      Kiss kiss!!

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

A Great afternoon!!

   Πήγα που λέτε να δώ την πολυαναμενόμενη ταινία The Great Gatsby!! Εντυπωσιάστηκα , ενθουσιάστηκα και λίγα λέω!!! Εκπληκτικός ο Leonardo DiCaprio!! Σαν τον παλιό καλό καιρό του Τιτανικού!! Εννοείται η μουσική και οι ερμηνείες ήταν υπέροχες!! Με λίγα λόγια τρέξτε να το δείτε στις αίθουσες , ειλικρινά αξίζει!! Τώρα στα δικά μας ,με ρομαντική διάθεση αλλά και ανατρεπτική οι λεπτομέρειες της χθεσινής βραδιάς!! Φόρεμα :BSB, γυαλιά ηλίου και μυωπίας : Marc by Marc Jacobs , μπαλαρίνες : Zara , κοσμήματα :handmade , τσάντα : Max C London!! Enjoy!!!









        Kiss kiss!!!

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Do it like Taylor Swift!!

   Η εταιρεία Keds μας δείχνει τον τρόπο να τονίσουμε το girly χαρακτήρα μας με τη βοήθεια και των σχεδίων που είναι εμπνευσμένα από την Taylor Swift!! POLKA DOTS κορίτσια και όχι μόνο!! Και τα θέλω όλα!!!Enjoy!!!  ( http://en.keds.co.uk/store/SiteController/kedsUK/home?locale=en_GB_GBP )
                    






Kiss kiss!!!

Nail it girls!!

      Γενικά αγαπώ τα χρώματα!!Ειδικά λατρεύω την μυρωδιά των βερνικιών και θεωρώ ότι τα περιποιημένα άκρα δίνουν στη γυναίκα μια γοητεία και έναν ερωτισμό αντίστοιχο με το πιο sexy φόρεμα!!Γι'αυτό λοιπόν είπα να σας δείξω τι μας προτείνει η γνωστή και αγαπημένη εταιρεία Essie για την άνοιξη και το καλοκαίρι!! ( http://www.essie.com/ )  Enjoy!!!

Boom boom room!!

Bottle service!!

Bouncer,it's me!!

Come here!!

DJ play that song!!

First timer!!

Go Ginza!!

Hip-Anema!!

In the Cab-Ana!!

Saturday disco fever!!

Shake your $$ maker!!

Under Where?!!
I Have a crush with the last one!!!
Kiss kiss!!!