Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Beauty time!!!

Επιτέλους ηλιόλουστη και ανοιξιάτικη κυριακή!!! Πριν ξεχυθούμε στις όποιες δραστηριότητες μας περιποίηση προσώπου κορίτσια!!! Με την φροντίδα της Vichy σε αυτο το κουτάκι έχεις και αντηλιακή και ενυδατική!!! Και εννοείται οτι το κουτάκι το κρατάτε και το κάνετε οτι θέλετε, από θήκη για μπιζού μέχρι κουτάκι γεμάτο μανό βάζοντας τάξη και στυλ στην οργάνωση του βεστιαρίου σας!!! Άλλωστε είναι κρίμα να πάνε χαμένα τόσο ωραία vintage κουτάκια!!! Enjoy!!!
Kiss kiss!!!

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

TOMS likes spring time!!!

Άνετα,μοντέρνα,με σχέδια ή μονόχρωμα ένα είναι σίγουρο : είναι το must have κομμάτι για την άνοιξη και το καλοκαίρι για γυναίκες και άντρες!!! Διάλεξε σχέδιο και χρώμα και απόλαυσε τις βόλτες σου με άλλη αίσθηση!!! Και φυσικά πάντα στυλάτη/ος!!! Enjoy!!!
Kiss kiss!!!



























Headpieces!!

   Αποτελεί trend statement ήδη από το φθινόπωρο και θα συνεχίσει και μέχρι τον ερχόμενο χειμώνα...
Στολίδια(Balenciaga) ,λουλούδια αλά  Frida Kahlo(Nonoo) ,στέκες με μεγάλα σχέδια(Ted Baker),φουλάρια(D&G), όλα είναι εκεί για να στολίσουν τις εμφανίσεις σας και να σας κάνουν υπέροχες και εκκεντρικές  με μία δόση υπερβολής και να φτάσουν την τελειότητα των εμφανίσεων σας στα άκρα...!!! Προσωπικά αγαπώ τα φουλάρια και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκαν στα ντεφιλέ των D&G θα αξιοποιηθεί πλήρως αυτή τη σεζόν,τι και αν τα μαλλιά είναι κοντά ή μακριά ή ότι θέλετε να είναι!!!Enjoy!!!
                                                       Kiss kiss!!!










Luxury stripes!!!

   Έχω να παραδεχτώ πως οτιδήποτε με ρίγες τόσα χρόνια το θεωρούσα πολύ κλασσικό για τα γούστα  μου, άσε που θεωρούσα ότι προσθέτουν πόντους εκεί που δε θέλω...!!!Παρ'όλα αυτά οι Dolce & Gabbana ήρθαν  να μου αλλάξουν γνώμη με τις υπέροχες δημιουργίες τους και να με κάνουν να θέλω σαν τρελή ένα ριγέ τους κομμάτι...!!!Enjoy!!!
                                                                  Kiss kiss!!!











                 (  Το τελευταίο φόρεμα το θέλω σαν τρελή... )

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Street style all over the world!!!

Όπως ακριβώς το λέει και ο τίτλος: ανατρεπτικοί συνδυασμοί γεμάτοι χρώματα και εκκεντρικά μοτίβα!! Με κάποιες minimal chic εξαιρέσεις!!! Σαν να λέμε η άνοιξη στα ρούχα μας!!! Enjoy!!!
Kiss kiss!!!