Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Sunday morning!!!














    Οι Κυριακές είναι αφιερωμένες από τον περισσότερο κόσμο στην ξεκούραση και στη συνύπαρξη με αγαπημένα πρόσωπα σε μέρη που χαρακτηρίζονται από την ηρεμία και τη γαλήνη που σου προσφέρει η φύση.. Έτσι λοιπόν σχεδόν κάθε Κυριακή έχει καθιερωθεί η εκδρομή με φίλους ,συγγενικά ή μη πρόσωπα...Σε γνώριμα μέρη λόγω καταγωγής(μιας και η Καρδίτσα και η Θεσσαλία φημίζεται για τα καταπράσινα τοπία και τις λίμνες ή θάλασσες...)ή σε καινούργια μέρη που χρήζουν εξερεύνησης....Η δημοσίευση αυτήν είναι αφιερωμένη στις λεπτομέρειες και στην ομορφιά της 3ης λίμνης που βρίσκεται στο νομό.. Της λίμνης Σμοκόβου...Καθώς επίσης και στις χρωματιστές πινελιές που προσθέσαμε με φίλους στο κυριακάτικο μεσημέρι....
  ( Sun glasses: Marc by Marc Jacobs, T-shirt,scarf,bag:H&M, jean shorts :P&B,jean,T-shirt: Staff,Shoes:Woman:Pink Woman,Man:All Stars Converse).Enjoy!!!
                                                                 kiss kiss!!!

Autumn leaves!!
















   Είναι λιγάκι περίεργη μέρα ,ίσως ευθύνεται η υποψία βροχής και το άγχος της αναμονής.Ίσως να φταίνε οι αναμνήσεις, ίσως να φταίει που όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν που λέει και το τραγούδι.. Σήμερα λοιπόν δεν έχω και πολύ όρεξη για fashion statements !! 'Ήθελα απλά να σας δείξω ωραίες εικόνες φθινοπωρινές ή μη.Μελαγχολικές ή χαρούμενες.. Ή και τα δύο .. Πολλές φορές η χαρά με τη λύπη είναι συνδεδεμένες στο έπακρο...Enjoy!!!!
                                                               kiss kiss !!!

Breast Health International 2012

   Η Tommy Hilfiger λανσάρει την έκτη συλλεκτική της τσάντα προς όφελος της καμπάνιας για τον καρκίνο του μαστού,  με πρέσβειρα για το 2012 τη γαλλιδοαγγλίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Charlotte Gainsbourg,φωτογραφημένη από τη διάσημη ηθοποιό, σεναριογράφο και παραγωγό του Ηollywood Drew Barrymore. 
   Η Charlotte παίρνει τη σκυτάλη από τις Rene Zellweger, Carla Bruni, Ηelena Cristiensen και Milla Jovovich, οι οποίες έχουν συμβάλει με τη συμμετοχή τους στην ευαισθητοποίηση απέναντι στον καρκίνο του μαστού, στην αύξηση των εσόδων του οργανισμού αλλά, ακόμα περισσότερο, στη δημιουργία της αίσθησης πως όλοι μπορούμε να συμβάλουμε στην καταπολέμησή του, όπως σχολιάζει ο ίδιος ο Tommy Hilfiger.
   Με τη συλλεκτική τσάντα του, ο Tommy Hilfiger δίνει σε όλους εμάς την ευκαιρία να βοηθήσουμε την BHI. Τα έσοδα που διατίθενται για το Fund for Living κάνουν πραγματική διαφορά για τις γυναίκες που πάσχουν από την ασθένεια αλλά και για τις οικογένειές τους, αφού τις βοηθάνε να καλύψουν τις δαπάνες τους, κάτι που πολλά ασφαλιστικά προγράμματα δεν κάνουν. 
     Η φετινή συλλεκτική τσάντα είναι εμπνευσμένη από το κλασσικό American cool ύφος του Tommy Hilfiger brand. Είναι δερμάτινη, σε navy χρώμα, τύπου tote, με λευκές λεπτομέρειες και κόκκινες λαβές και επιπλέον διαθέτει μια κεντρική διαχωριστική τσέπη, τσέπη για κινητό και μαγνητικό κλείσιμο σε ροζέ-χρυσό τόνο. Διατίθεται στα καταστήματα Tommy Hilfiger από τις αρχές του Οκτωβρίου 2012 και η τιμή της είναι 299 ευρώ.





                                           Ps: love the last pic!!! 
                                                             kiss kiss!!!

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

It's all about jackets!!

   Και ενώ έχουμε προχωρήσει στο 2ο μήνα του φθινοπώρου η ζέστη δε λέει να μας αποχωριστεί . Γεγονός που ειδικά στους λάτρεις του κρύου ,του χουχουλιάσματος και του μπουφάν δεν αρέσει καθόλου... Γι'αυτό λοιπόν  θα σας κάνω ένα δωράκι ... Μια σειρά από υπέροχα σύνολα και μοναδικά jackets με διαφορετική άποψη το καθένα !!Και ας ελπίσουμε ότι την ερχόμενη βδομάδα θα αλλάξει ο καιρός και θα φορέσουμε όλοι τα φουτεράκια μας και τα υπέροχα μας πανωφόρια που ανυπομονούν να κάνουν την εμφάνιση τους.. Άλλωστε είναι η ώρα τους να λάμψουν!!ENJOY!!







                                                                     kiss kiss!!!

It's time for London baby!













  Με συνεχόμενα δρομολόγια μπας και πάρουμε το αγαπημένο χαρτάκι και μέσα στον αναβρασμό των ημερών μια ματιά  στο street style όσων παρακολούθησαν τις πασαρέλες στα fashion shows του Λονδίνου με ηρεμεί... Το ίδιο ελπίζω και σε σας...Enjoy!!!
                                                     kiss kiss!!!