Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Retro/vintage mood!!!

    Είναι υπέροχη μέρα, ίσως φταίει που σηκώθηκα από τις μυρωδιές της  γαρδένιας και των σπιτικών μπισκότων  κανέλας ... Αυτήν η διάθεση λοιπόν με έκανε να βρω αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες στο διαδίκτυο και να ξεχαστώ λίγο από τo διάβασμα και το άγχος της εξεταστικής που πλησιάζει...








Τέρμα όμως τα λόγια.... Enjoy!!!!!
                                                            kiss kiss!!!!

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Street style !!!

   Επιτέλους καλοκαίρι αλλά αυτήν η ζέστη είναι αφόρητη... Σε ωθεί στην τεμπελιά και το μόνο που δέχεσαι να κάνεις είναι να βρίσκεσαι σε όμορφες παραλίες με κρύα ροφήματα και την ηρεμία της θάλασσας..Βέβαια αν ανήκεις στους πολλούς που δεν μπορούν να βρεθούν σε παραλίες λόγω δουλειάς ή διαβάσματος ,μια βόλτα στο διαδίκτυο μπορεί να σε δροσίσει ή ακόμα καλύτερα να σου δώσει έμπνευση για διάφορα καλοκαιρινά outfits με τη βοήθεια ωραίων και δημιουργικών ανθρώπων που τις περισσότερες  φορές τα σύνολα τους είναι πολύ καλύτερα από τις πασαρέλες!!!!  Enjoy!!!












                                                       kiss kiss!!!!

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

It's time for make up girls!!!














  Καλοκαιράκι και η φυσική ομορφιά είναι το καλύτερο αξεσουάρ για κάθε εμφάνιση!!! Όλες και όλοι είμαστε χαρούμενοι λόγω του καλοκαιριού και των ευχάριστων στιγμών που περνάμε με αγαπημένα φιλικά και οικογενειακά πρόσωπα... Όμως επειδή πολλές φόρες  η καλή διάθεση από μόνη της δεν αρκεί  οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας και επαγγελματίες make up artists προτείνουν χρώμα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις τόσο στα ρούχα όσο και στο πρόσωπο ανάλογα την περίσταση και την ώρα!!! (αν με ρωτάτε το καλοκαίρι προτιμώ το natural look, αν και τα glossy και χρωματιστά lip gloss πάντα έχουν μια θέση στη τσάντα μου!!!) Enjoy!!!


                                                       kiss kiss!!!

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Summer time!!!








  It's been a long time , it's true... but i had a little trouble with my account!!! So it's summer time... and the happiness is here for sure...!!! Enjoy the sun and live a wonderful and colourful summer!!!
                                                        kiss kiss!!!!!