Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

A tribute to Amy Winehouse!!!














     Basically a tribute to Mrs. Winehouse   not done by me but by the talented Jean Paul Gaultier !! The new collection for spring summer 2012 is dedicated to the temperament and the aura of her and  particularly how she felt fashion just like the way the designer does. With its specific sense of design and choice of colors, once again, the designermakes the difference at Paris Fashion Week!!Also something   from my staff, I was never a great fan of either one or the other! Love's however  by my buddy and this collection of designer leave me astonished, so all I can say is that everyone is excellent in its kind!Enjoy!!
                                                     kiss kiss!!!

Florence Welch!!!













   Για πολλούς αποτελεί μια εξαιρετική φωνή και μια ακόμη πιο εμπνευσμένη μουσική παρουσία!!Αδιαμφισβήτητα όμως είναι μια γυναίκα  που είτε το θες είτε όχι θα την προσέξεις και το μόνο που θα σου συμβεί είναι να εντυπωσιαστείς!! Έχει καταφέρει όχι μόνο να μας μαγεύει με τις επί σκηνής εμφανίσεις και ερμηνείες της αλλά να μας προκαλεί και μια εκστασιασμένη έκφραση θαυμασμού οπουδήποτε και να την δούμε.. Τα λόγια όμως είναι περιττά για την ταλαντούχα Florence Welch!!! Οι εικόνες λένε καλύτερα την ιστορία από εμένα....!!! Enjoy!!!
                                                           kiss kiss!!!

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

B-day gifts!!!!













    Και μιας και πλησιάζουν τα γενέθλια μου(αύριο!!!)και θέλω να ξεχάσω το γεγονός ότι κλείνω τα 24 . Να μερικά από  αυτά που θα ήθελα να μου κάνουν δώρο!!!!! Προσωπικά το τελευταίο ρολόι το λατρεύω !!!Όχι ότι η τσάντα και τα παπουτσάκια από τα Lollipops δεν είναι αξιολάτρευτα!!!!Για να μην σχολιάσω τη μανία για την κόκκινη τσάντα Chanel!!!Τα oxford shoes και τα μποτάκια είναι JC!! Και τα φορέματα Lanvin for H&M και Lanvin !!! Και φυσικά το γουστόζικο τσαντάκι με την απεικόνιση χαρτονομίσματος  είναι Moschino Cheap and Chic!!!
                                                                 kiss kiss!!!

Vintage moments!!!












   Καθώς λοιπόν προετοιμάζομαι να πάω πάλι στα υπέροχα και βροχερά Γιάννενα, είπα να προετοιμαστώ κατάλληλα κοιτώντας φωτογραφίες από το αγαπημένο μου Coffee shop και φυσικά αυτό δεν είναι άλλο από το Σύννεφο 9 όπως ονομάζεται(κατά καιρούς είχε κ άλλες  ονομασίες)!Αλλά τέρμα τα λόγια οι φωτογραφίες και οι λεπτομέρειες του  έχουν τον πρώτο λόγο... Ελπίζω να τις απολαύσετε και εσείς όπως και εγώ κάθε φορά που πίνω τη Frida Calo σοκολάτα μου με μια γερή ομολογουμένως δόση από μαύρο ρούμι!!!
                                                   kiss kiss!!!!