Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

RAINY DAY WITH A FULL CUP OF COFFEE!!!!

        Συννεφιασμένη μέρα και τι καλύτερο από το χουχούλιασμα στο σπίτι με μια κούπα ζεστό καφέ και χάζεμα στο διαδίκτυο  σε μελαγχολικές αλλά τόσο μαγευτικές εικόνες εμπνευσμένες από τη βροχή και φυσικά τον αγαπημένο μας εθισμό(καφές,τσάι,σοκολάτα,κακάο) υπό τους ήχους της αγαπημένης μας μουσικής.....Προσωπικά λατρεύω αυτό το κομμάτι!!!! 
                                                           kiss kiss !!!!





















Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Oxford Vs High heels!!!






















   Όπλο κάθε γυναίκας αιώνες τώρα ήταν το έστω και λίγων εκατοστών τακουνάκι...Βέβαια με τους αιώνες ο εθισμός στα ψηλοτάκουνα έχει κάνει τους σχεδιαστές να εξελιχθούν και το ύψος των τακουνιών να αυξάνεται... Παρ'όλα αυτά η τάση εδώ και 2 χρόνια έχει φέρει στο προσκήνιο τα παπούτσια -ορόσημο του ανδρόγυνου στυλ..Και δεν είναι άλλα από τα oxford shoes!!! Ποια από τα δύο θα κερδίσουν την πρώτη θέση στις καρδιές των γυναικών γι'αυτό το χειμώνα???? Βέβαια τόσο οι διάσημες φίλες μας όσο και εγώ ,έχουμε μια αδυναμία στα μοναδικά oxford shoes..... Η απόφαση δική σας!!!!
                                                                 kiss kiss!!!!!!

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Lovely P A R K A jackets!!!!














        Πριν από κάτι χρόνια όταν πρωτοεμφανίστηκαν στις πασαρέλες δεν ήμουν και πολύ φανατική....Με το πέρασμα του χρόνου όμως όχι απλά έχω γίνει φανατική αλλά κάθε χρόνο θα φροντίσω να εφοδιαστώ και με ένα κομμάτι!!!Φέτος λοιπόν είμαι ανάμεσα σε ένα με το μπλε χρώμα της αεροπορίας και ένα πιο φωτεινό και funky με ροζ ή μπορντό χρώμα !!!!!! Ελπίζω να τα λατρέψετε και εσείς  όπως και εγώ...και αν δεν έχετε έστω και ένα τότε τρέξτε στα μαγαζιά βρείτε την αγαπημένη σας εκδοχή και περάστε ένα ζεστό χειμώνα!!!!!
    ps: Ακόμη και η αντρική εκδοχή μπορεί να αποτελέσει μια stylish γυναικεία εκδοχή!!!
                                                           kiss kiss!!!!!